About
Playlists
Sign up
1

Wegwijs op vdab.be: activiteit 3

Ghent, Belgium
Join
OverviewBadges

Wegwijs op vdab.be: activiteit 3

Ghent, Belgium
Join

Content

Deze activiteit '(Digi-)Doesessie: werken met vdab.be' is de derde activiteit van een reeks. De 4 verschillende activiteiten vormen een playlist (zie hieronder). Je moet de activiteiten in een vaste volgorde afwerken. Je kan voor de verschillende activiteiten die je hebt volbracht bewijzen (badges) verkrijgen. Zo kan je een rugzak verzamelen met verworven competenties (zaken die je hebt geleerd en kent) die je kan aanhalen in je gewone leven of bij het solliciteren naar bepaalde jobs.

Om deze activiteit '(Digi-)Doesessie: werken met vdab.be' aan te vangen, moet je dus eerst de activiteiten 'Intakegesprek Loopbaanadvies' en 'Digi-(Doe)sessie: werken met vdab.be' volbracht hebben.

Wat doe je tijdens deze activiteit?
Na het bekijken en verwerken van het webinar 'werken met VDAB-tools' (de tweede activiteit in de playlist) heb je een lijst met opdrachten ontvangen om jouw eigen vdab-dossier in orde te zetten.

De bedoeling is dat je zelf leert werken met de VDAB-website en je eigen dossier hierin. In deze sessie ga je aan de slag met de zaken die je geleerd hebt tijdens het webinar. Jouw dossier op vdab is voor de overheid, maar ook voor jou, een belangrijke tool op de arbeidsmarkt. Tijdens deze sessie kan je zelf uitgebreid oefenen binnen de vdab-omgeving.


Get activity badge

2

(Digi-)Doesessie: werken met vdab.be Get this badge

You have to get all badges from the list below
Na het bekijken en verwerken van de webinar 'werken met VDAB-tools' heb je een lijst met opdrachten ontvangen om jouw eigen vdab-dossier in orde te zetten.

Ga aan de slag met de opdrachten en eens deze zijn afgewerkt, stuur je de lijst met de vragen (opdrachten) door met jouw beoordeling per opdracht --> vink af als je ze voldaan hebt, lukte iets niet - schrijf wat het probleem was of meld dat het niet gelukt is.

De bedoeling is dat je zelf leert werken met de VDAB-website en je eigen dossier hierin. Als je hiermee klaar bent - voor zover als het gelukt is, vraag dan de badge aan en stuur de bewijstukken op.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Voer de opdrachten uit op de vdab-website.

Open de link ..... en duid per opdracht aan of het is gelukt of je nog hierbij nog ondersteuning nodig hebt van de consulent. Naast elke opdracht vind je een vinkje. Duid het vinkje aan dat voor jou per opdracht van toepassing is.

Eens je de lijst volledig hebt afgewerkt, klik onderaan het document op 'verzenden', geef je naam en emailadres in. Bevestig deze gegevens via je mailbox.

Maak tot slot een nieuwe afspraak met jouw loopbaanconsulent voor een terugblikgesprek waarin ook de verwerking van deze opdrachten aan bod zal komen. Op basis hiervan zal de loopbaanconsulent jou voor deze sessie een badge toekennen.

Location

Ghent, Belgium

Skills

ESCO
#browse, search and filter data, information and digital content
ESCO
#aid clients with personal development
Personal development
Added to playlist (1)
Time to complete: 1 hour
Share:

Organisers

Loopbaanadvies- en arbeidsmarktcentrum vzw

Used in playlists

Wegwijs op vdab.be
Loopbaanadvies- en arbeidsmarktcentrum vzw
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists